Zoeken
  • johanpape61

100 dagen, 100 vragen

Ik liep alweer een tijdje rond met het idee om meer straat portretten te gaan maken. Al wandelend bedacht ik dat het een goed idee zou zijn om er voor mezelf een challenge van te maken. Dan heb je een beetje een stok achter de deur en dat helpt in mijn geval. Daarna kwam ik op het idee om een paar vragen op te schrijven en van het een kwam het ander. Uiteindelijk kwam de titel van het project in me op: 100 dagen, 100 vragen. Ik ben bezig om 100 vragen uit te schrijven op kaartjes. Ik neem een stapel van die kaartjes mee in mijn tas en spreek mensen aan over mijn project. Ik wil uiteindelijk 2 foto's hebben. Een waarop te zien is dat de vraag gelezen wordt. Ik hoop een reactie op het gezicht te kunnen vastleggen. En 1 foto tijdens het beantwoorden van de vraag. Ook hier gaat het me om de uitdrukking die tijdens het antwoorden getoond wordt. Tja, en wat is er dan mooier om op de eerste dag van een nieuw jaar te beginnen. Op 1 januari schoot ik mijn eerste en vandaag heb ik mijn 6e geschoten. Het is nog net geen dagelijkse routine, maar dat wordt het volgens mij snel.


Ik heb een simpel format gemaakt, een soort scheurkalender waarin ik het resultaat vastleg.

Hieronder zie je een 'sneak preview'. Mocht ik je eens tegenkomen, dan krijg je misschien ook zo"n mooie vraag :)57 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven