Zoeken
  • johanpape61

Tilburg eet warm


Meekijken in plaats van mee-eten.

Voor een project: "het avondeten in Tilburg" ben ik op zoek naar mensen die mij een keertje mee willen laten kijken met mijn camera over hoe dat er aan toe gaat in de verschillende huishoudens. Ik wil in een serie van diverse huishoudens een doorkijkje geven van hoe Tilburg eet. De eerste foto heb ik vanavond van Carla en mijzelf gemaakt. Dus....een ouder stel heb ik al :)

Ik zou graag nog een kijkje nemen bij een gezin met jonge kinderen (tot 6 jaar); een gezin met kinderen van 6-18); een gezin met volwassen kinderen; een alleenstaande man/vrouw; mensen die op het werk eten (bv. politie/brandweer); mensen met een andere culturele achtergrond; studenten huis; etc.

Ik wil graag een plaat schieten die laat zien hoe het er aan toe gaat en dat zo naturel mogelijk. Dat wil zeggen een zo realisistisch mogelijk beeld van hoe het er aan toe gaat in de verschillende huishoudens. Dus niet extra opgedoft en het chique servies op tafel "omdat de fotograaf" komt. Als je graag lekker met een bordje op schoot voor de buis zit dan wil ik die foto maken. Gewoon zoals elke dag. Voor alle duidelijkheid: ik hoef niet mee te eten, het gaat mij om DE foto.

Ik zal proberen me zoveel mogelijk op de achtergrond te houden en altijd vanuit respect werken. Ik heb geen oordeel: ik wil alleen de verschillen laten zien.

De kans bestaat dat de foto gebruikt wordt voor een expositie en/of publicatie. Daar wil ik graag vooraf toestemming voor. Je wordt in ieder geval uitgenodigd voor de expositie en krijgt een afdruk op A4 formaat van de geselecteerde foto.

#KaoriNeus

31 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven