Zoeken
  • Johan Pape

Concert Richard Bona in LantaarnVenster Rotterdam.


Op 22 juni was ik voor het eerst als geaccrediteerd fotograaf aanwezig bij het concert van Richard Bona in LantaarnVenster Rotterdam. Ik was er in de dubbelrol van fotograaf en recensent.

Een concert fotograferen is altijd lastig omdat je te maken hebt met voortdurend wisselend licht en posities van de muzikanten. Bovendien ontdekte ik dat Bona inmiddels voorzien is van een bril en dat maakt het vanwege reflecties natuurlijk extra lastig.

Tja en omdat ik ook nog een groot muziekliefhebber ben en Richard Bona een multi-getalenteerd persoon is ben je natuurlijk ook daar nog eens mee bezig. Behalve basgitarist van wereldklasse is Bona ook gezegend met een hemelse stem en is hij ook nog eens een groots entertainer. Kortom, het werd een heel intensief avondje. Maar, nu de foto's bewerkt zijn en de recensie is geschreven, ben ik heel blij met het resultaat.

Je kunt de recensie en een link naar het foto-album binnenkort vinden op:

http://www.draaiomjeoren.com


19 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven