Zoeken
  • johanpape61

Unexpected encounters; Ornella, dancer

In 2017 ontmoette ik een groep studenten van de dansacademie van Fontys. Ze waren met een straat project bezig in het kader van oktober dansmaand. Ik vroeg of ik een paar foto's mocht maken en kon mijn gang gaan. We wisselden email adressen uit en ik stuurde een paar dagen later een selectie op. Met een van hen hield ik contact en we zoeken elkaar zo nu en dan op voor een shoot. Ornella is ondertussen afgestudeerd en is bezig met een verhuizing naar Rotterdam.

Ik had eigenlijk gehoopt een avond shoot op straat te kunnen doen om nog wat te experimenteren met het thema "film noir". Maar in verband met de omstandigheden was alleen een shoot in de ochtend mogelijk. Vanwege corona en slecht weer kwamen we uit in de LocHal in Tilburg. We werden erg vriendelijk ontvangen en mochten lekker ongestoord onze gang gaan. Het was er ook erg rustig. Ik kom er graag en vaak. De mix van het oude industriële met modern interieur, het fraaie licht en de sfeer in deze vele malen bekroonde bieb maken het voor mij een ideale locatie.


Met Ornella heb ik al verschillende keren heel fijn kunnen werken. We doen wat ons invalt. Zij is altijd bereid te improviseren en ik verbaas me elke keer weer over haar lenigheid en expressieve gezicht. Om kort te gaan, ik heb ontzettend genoten van deze ochtend en een flink resultaat kunnen oogsten waar ik heel blij van wordt. En die avond shoot in het kader van 'film noir' komt er ook nog een keer, waarschijnlijk in Rotterdam.


73 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven